Παλτατζίδης Φανοποιία

gdpcarpaint.gr
ΚΑΛΙΜΠΡΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ

Τα σασί είναι ο βασικός σκελετός του αμαξώματος. Πάνω σε αυτόν προσαρμόζονται τα μέρη που αποτελείται το αυτοκίνητο.
Σε περίπτωση ισχυρής σύγκρουσης του οχήματος, χρειάζεται επαναφορά του σκελετού του αμαξώματος με ένα ειδικό εργαλείο που ονομάζεται καλίμπρα.
Το τμήμα του φανοποιείου μας, διαθέτει καλίμπρα και επαναφέρει το σασί στο όχημα σας με ασφάλεια ,κάνοντας το, ατρακάριστο και κρατώντας την αξία της μεταπώλησης του.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Ακόμα αν έχετε μικρές ζημιές που επηρεάζουν την εμφάνιση του αυτοκίνητου σας αλλά και την αξία του όπως βαθουλώματα, γδαρσίματα, χτυπήματα από χαλάζι ακόμα και πτώση δέντρου το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται άψογα αποτελέσματα, παρέχοντας λύσεις και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς κάνουμε το όχημα σας κυριολεκτικά σαν καινούργιο σύμφωνα με τις προδιάγραφες του κατασκευαστή.
ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα οποιαδήποτε μικροεπισκευή χρειάζεται το όχημα σας π.χ. τοπικές μικροεπισκευές και βαφές, έλεγχο φωτισμού, έλεγχο γρύλλων παραθύρου, στήριξη προφυλακτήρα, ρύθμιση κλειδαριών κλπ .

Before After
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς και τα κατάλληλα μηχανήματα, να είστε σίγουροι ότι είμαστε οι πιο εξειδικευμένοι στη βαφή και επισκευή του οχήματός σας!
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ!
Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ !