Ξεθάμπωμα Φανών

gdpcarpaint.gr
ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ

Από το κατασκευαστή οι φανοί βγαίνουν με μία λεπτή επικάλυψη προστασίας, η οποία όμως δεν είναι αρκετή και με το καιρό αυτή η επικάλυψη γίνεται θαμπή και κίτρινη. Εκτός από αισθητικό πρόβλημα, υπάρχει και σημαντική μείωση έντασης της δέσμης του φωτός… Κιτρινισμένα φανάρια σίγουρα μειώνουν και την αξία του αυτοκινήτου σε περίπτωση μεταπώλησης.

Επίσης πολύ θολά φανάρια μπορούν να μην επιτρέψουν να περάσει το όχημα τον έλεγχο στο ΚΤΕΟ. Ένα άλλο πρόβλημα είναι όταν το αυτοκίνητο είχε συγκρουστεί και ένα από τα φανάρια είχε αντικατασταθεί με καινούριο. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι φανερό ότι το όχημα είχε πάθει ζημιά στο παρελθόν.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα με τα καλύτερα υλικά το ξεθάμπωμα και την κρυσταλοποίηση των φανών σας δίνοντάς Ασφάλεια και άνεση με τέλεια ορατότητα, καλύτερή εμφάνισή στο όχημά σας , Επιτυχή έλεγχο ΚΤΕΟ και οικονομία αφού αποφεύγετε την αντικατάσταση τους.

Before After
Before After
Before After
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς και τα κατάλληλα μηχανήματα, να είστε σίγουροι ότι είμαστε οι πιο εξειδικευμένοι στη βαφή και επισκευή του οχήματός σας!
ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ!
Ο ιστότοπος μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ !